Hallå!

Oj, vilken jobbig natt jag hade inatt! Ja, jag ska inte klaga och gnälla – det finns värre åkommor etc – men det har blivit lite mycket på sistone. Inatt sträckte jag en muskel/fick en muskelbristning/pajade ett revben! Nåt av det, men jag lutar åt sträckning. Hostade så mycket att jag på nåt vis lyckades med detta konststycke. Skoj! Får jag en till omgång hosta är det jag som ber om medicin från Doktorn!

Men, nu ska vi inte gnälla eller skryta om jobbiga sjukdomar! ;-) Nu ska vi njuta av snyggare gröna manikyrer än det jag visade!

Deltagare Grön Onsdag

  • Ingegerd var först idag och hon visar ett lack från Depend! Tycker det ser fint ut på henne, passar hennes naglar och hudton.
  • Anna visar en fin nailart med lack från Nordic Cap och Kiss! Enkel och effektfull, väldigt snyggt!
  • Lottsky visar mossgrönt så det står härliga till! Hon deltar med lack från The Body Shop och Nubar, snyggt kombinerat!
  • Emelie deltar med ett lack från OPI, från Bond-kollektionen skulle jag tro! Synd på guldskimret men snyggt!
  • Kerstin visar ett lack från IsaDora som är kanske aningen för blått, men väldigt läcker. Ett sommarlack deluxe!
  • Linda deltar med sina magiska naglar och visar Dance Legend, ett tjusigt lack med flakes! Så snyggt!