Välkommen till veckans Gröna Onsdag åter igen! Ni är väl med idag hoppas jag? Lägg till dig nedan via inLinkz, gärna före 21.

Idag blir det en repris igen eftersom jag är latast i världen. Layla – Emerald Divine, nr 10, är dagens lack. Tror faktiskt jag har sålt detta, lyllo den personen som fick detta! Härlig grön nyans och kraftiga regnbågar – what not to love! Synd att bilderna är så dåliga bara, men de är från 2012 så jag är väl förlåten.

Penseln är lagom bred och formulan lagom rinnig för att det ska vara lätt att få bra täckning och snygga kanter. Jag har använt NfuOhs Aqua Base under för att undvika holosjukan som var vanlig förr.

Vad tycker du om detta?


 1. Det ät ett jättevackert lack, som många av Laylas holos. Tyvärr sitter inte de på mig, så jag har inte köpt så många. Jag vet inte vad det är, men de chippar jättefort.

  • Sitter inget vidare på mig heller tyvärr… Tror det beror på den metalliska basen typ.
   Kul att du var med idag! :D

 2. jag är med idag! visst med samma lack som nageldraken=) men fint är det,ditt är snyggt också!

 3. Detta lack är superfint! Köpte mitt från NailMail en gång i tiden :) enda felet är väl att det har sån holosjuka så man måste ha speciellt baslack.

  • Eller hur! Har inte så många kvar nu bara, får ersätta dem någon dag… Kul att du var med idag! =)

 4. Åh så underbart. Har nog bara tre Layla men skulle lätt kunna tänka mig alla och speciellt detta då. Jag visar också holo idag. :)

 5. Fina linjära regnbågar! Själv är jag för lat för att orka med lack som kräver särskilda underlack, jag vill inte hålla på att mecka med sånt :)
  Jag är med idag, var ett tag sen igen…

  • LAT?! DU!? Som gör såna fantastiska nailarts!? Oooook? Hehehe, lat är du knappast! Förresten är det väl inte nån skillnad på aqua base eller att ta ett vanligt baslack.
   Kul att du var med idag! :D

 6. Det är jag som är den lyckliga köparen :) Jag kan lova att lacket (och de andra som köptes) är älskade i sitt nya hem!

Comments are closed.