25 april, 2024
Okategoriserade

Ehm, tisdag?

Vart sjutton tog dagen vägen? Iofs har jag hunnit med väldigt mycket men inte suttit vid datorn så det är väl förklaringen.

Jag var hos tandhygienisten, det är bara en inflammation i mitt stackars tandkött runt visdomstanden. Det ska tydligen gå över om jag sköljer med antibakteriell jox i några dagar. Det hade jag också kunnat lista ut för 595 kr. :(

Jag har också hunnit med ett besök på banken för att lösa in en utländsk check och hämtat ut paket på pressbyrån innan jag besökte pappa några timmar. När jag sedan kom hem låg jag och Anders i varsin soffa och sov innan vi ryckte upp oss. Sedan 7 har vi sedan packat Nubar tills ryggen gick av. Imorgon kommer alla äntligen iväg så ni kommer få dem till torsdag.

Så det var min dag. Vad har du gjort idag?

3 tankar på “Ehm, tisdag?

  1. Igår var jag på en föreläsning om statistik.
    Träffade en kompis som är uppe från skåne för lunch.
    Råkade visst missa eftermiddages föreläsningar pga för-trevlig-lunch-syndromet-plus-att-vi-inte-setts-på-länge-sjukan.

    Så det var en helt okej dag.
    .-= » Elenas senaste inlägg: tips för torr hud i julstöket =-.

  2. Åh, nu längtar jag till torsdag eftermiddag. *myser* En tidig julklapp till sig själv. Härligt.

    Drömde för några dagar sedan att du skrivit ett inlägg om att lacken skulle komma som igår. Har letat efter det inlägget och trodde dessutom att de skulle komma men förstod snabbt att det bara var en dröm. Sjukt. Drömma nagellack liksom. Har man problem då eller?

  3. Pamsan: Planen var att de skulle komma till tisdag, men jag hann inte riktigt. Så jag har nog skrivit det någonstans.
    Men annars, kul dröm!! ;)

Kommentarer är stängda.