isadora-oasis-1

Varmt välkommen till det första Gröna Onsdag för december! Hoppas ni är med idag? Som vanligt får ni gärna vara med före 21 genom att lägga till länken i inlinkz nedan.

Idag vill jag visa er ett lack som legat länge i arkivet, sedan mars faktiskt. IsaDora – Oasis, jag har nog köpt detta på Kicks julrea eller så, köper ju normalt inte IsaDora så måste ha varit en sån deal. Oasis kom i Jewels of the Orient hösten 2012 tillsammans med bla Peacock som ni fick se för någon måndag sedan. Mörkt olivgrön med skimmer i guld och blått, rätt tjusigt faktiskt! Kanske inte världens bästa bilder men ni ser säkert det gröna i det ändå. Tydligen svårfotat dock, hade inte makroobjektivet då så närbilderna är lite oskarpa…

Enligt mina anteckningar har jag använt 1 lager, men det tror jag snarare är ovanpå underkläder i såna fall. Ganska lättlackat, penseln är bred men fungerar ganska bra. Torkade hyfsat snabbt.

Vad tycker du om detta? Lagom murrigt för vintern?


isadora-oasis-2isadora-oasis-3isadora-oasis-4isadora-oasis-5

[inlinkz_linkup id=472622 mode=1]

 

  1. Fint lack! Jag gillar såna där mörka, murriga gröna!
    Idag är jag med igen! Har haft lite dåligt med bloggsug på sistone, men det börjar återvända nu. :-)

    • Ja, överraskande fint faktiskt =) Kul att du var med, du förgyller hela onsdagen med ditt underbara lack!

Comments are closed.