20 april, 2024

Holofredag: Layla – 13 Purple Illusion

Nailtastic: ”Haha, jag håller med Kerstin! Det är perverst snyggt! Det här lacket borde åka i finkan för förargelseväckande beteende!”

Bästa kommentaren, haha!

Idag känns det mer härligt än någonsin att det är fredag, med tanke på att jag började jobba efter semestern igår. Inte nog med det, det är ju dessutom härliga holofredag som ni alla vet startades av Kerstin och nog är bloggvärldens längsta memeutmaning.

Idag blev det rödlila Layla – Purple Illusion. Det är verkligen en illusion att det är lila, det är mer rosa än lila. Jaja, nog är det fint ändå även om jag inte är en älskare av röda och rosa lack. Men nog är det fint på mina solbrända händer, så det är ju ingen lllvilja direkt mot mina naglar. Men det var inte lika lätt att måla med som de andra, eller så var jag bara mer stressad. Nu är det molnigt igen nämligen, hann precis att fånga solen!

En sak förresten har jag upptäckt med Laylas lack. De chippar ganska snabbt på mina naglar. Normalt chippar inga lack alls på mig, jag har iofs inte testat så många av OPIs lack men andra märken sitter alltid utan problem. Men Laylas chippar och det ganska snabbt. Trist!

Nu, bildspam! Och Layla köper ni från Laylacosmetics.it!

 

8 tankar på “Holofredag: Layla – 13 Purple Illusion

  1. Haha, jag håller med Kerstin! Det är perverst snyggt! Det här lacket borde åka i finkan för förargelseväckande beteende!

Kommentarer är stängda.