Hallå och välkommen till veckans Gröna Onsdag! Idag, just när detta inlägg publiceras vid 8, är jag på väg till Vrinnevisjukhuset för att ta nya blodprover. Jag har åkt på en kraftig förkylning/infektion som jag fick antibiotika för i måndags. Det är därför osäkert om jag får min behandling idag eftersom mina blodvärden är så dåliga. Vi får se ikväll! Jag mår bättre iaf, även om det tagit rätt mycket på kroppen att vara så sjuk.

Men var gärna med kära du!

Idag visar jag ännu ett grönt från Depends höstkollektion Celebrate Personality. Detta är Depend – 7day – Simply Attraction (nr 7139), en grönturkos kräm som är mycket vacker faktiskt, mer grön än det ser ut på bilderna. Kanske inte på mina bilder men lite fantasi får man ha. Har lagat naglarna med kirurgtejp, därför ser det lite porigt ut på bilderna. Höll bättre dock.

3 lager blev det, för att få lite mer täckning över lagningen. Bra formula och torktid.

Visst är det en härlig nyans?


  1. Jättefint lack! Jag tycker det var många fina färger i den kollektionen.

    Hoppas du mår bättre snart, eller i alla fall att behandlingen tar som den ska så du kan komma ut på andra sidan. Kramar!

Comments are closed.