depend-352-1

Då var det dags för blå måndag igen och dessutom nyårsafton! Härligt! Vi ska som vanligt äta sushi och se på film medan vi inväntar tolvslaget, då har vi släpp av BB Couture på Nailmail. Imorgon eller på onsdag släpper vi nummer fyra av Nailmailbladet också.

Idag bjuder jag på ett av Depends lack från vårkollektionen 2013, nr 352. Det är en blått med dragning åt lila, men är ändå helt klart blått. Den där härliga nyansen som jag föredrar, samma som i LA Girls Idol tex. Jag har även piffat upp det lite med Ciaté Jewel, som är stringglitter med holoskimmer. Blev rätt fint iaf =)

Besök Mrs Data för fler deltagare av Blå Måndag!

GOTT NYTT NAGELÅR!

depend-352-2depend-352-4depend-352-3

  1. Gott Nytt År till dig och Anders! Ser fram emot att få testa många nya märken och lack under 2013. Försöker sprida Nailmail runt till mina vänner….:-)
    Ha nu en mysig nyårsafton! Jag och maken ska fira ensamma hemma och laga lite god mat!
    Kram!

    • @Ann-Sofie Söderbergh, Gott Nytt År! Och tack så mycket, väldigt snällt av dig! Vi har också bara varit hemma och ätit under nyår, så som det ska vara! =)) Kram!

Comments are closed.