nubar-applepuckercrush-1

Onsdag igen och du är varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Härliga onsdag, har alltid gillat den här dagen… =) Ännu mer nu sedan vi startade Grön Onsdag tillsammans. Är du med och visar grönt idag? Lägg till din länk nedan så jag vet att du är med, gärna före kl 21 ikväll.

VIKTIG INFO: Vecka 41, mellan den 6e och 12e oktober kommer vi köra United in Green igen, i syfte att uppmärksamma depressioner. V 43 är det sedan United in Pink hos Lacky Corner. Men United in Green kör vi först alltså! Mer info och inLinkz ni kan dela med er av kommer när det närmar sig.

Men idag är det en vanlig onsdag och jag vill visa er ett lack jag älskade extremt mycket. Detta är Nubar – Apple Pucker Crush, från en kollektion som jag tror kom förra året vid namn Crushed Candy (antar att den red på Candy Crush vågen, eller vad tror du?). Jag har detta samt det blå. Detta är layeringlack, så jag har lagt det ovanpå Wet n Wild Glowstick, exakt samma basfärg. En riktigt härlig neongrön nyans med glitter i grönt och gult. Så otroligt himla läckert!

Men det är alltså ett tunt layeringlack, jag har här två lager av Glowstick och tre lager av Nubar. Men ett lager av topplacket räckte, ytan var inte skrovlig efter det. Torkade hyfsat snabbt och var lätt att få bort efter 3 dagar med min peel off från Depend.

Jag älskar detta omåttligt mycket, precis min typ av lack! Vad tycker du?

Och visst är du med idag? Lägg till länken nedan!

Förresten, bilderna är tagna utan dagsljus med min nya ringblixt. Funkar det tycker du? Även om det blir en ring på naglarna så återges färgerna bra utan att det blir för urvattnat.

nubar-applepuckercrush-2nubar-applepuckercrush-3nubar-applepuckercrush-4nubar-applepuckercrush-6nubar-applepuckercrush-5

 

[inlinkz_linkup id=437925 mode=1]

    • Nej, inte så länge det är augusti! Senare i höst blir det tråkiga camofärger… ;-) Kul att du var med idag!

    • Eller hur! Jag vet inte hur de lanserade det riktigt, missade det också men snubblade över det nånstans. Kul att du var med idag med ett precis lika vackert lack! :D

  1. Suåerfint lack, syrligt och ”surt”, gillar! Skulle ju ha varit med igår men fick ett migränanfall a la mega så jag fick lägga mig i sängen i stället… Kommer igen nästa vecka! =)

  2. Jag dog och kom till himlen, satan vad fint detta är.. Jag måste börja lacka med grönt igen och vara med på grön onsdag.. Har försökt favorisera lite andra färger den senaste tiden, ångrar mig redan. Men har ju massor med grönt att visa när vi kör United in green iaf :D

Comments are closed.