tors-2910-1Dags för jobb idag igen! Vi fick nya kläder idag, en ny hoodie som var jätteskön och en vindtygsjacka – bra mycket bättre i regn och snöblask än en fleecejacka. Det är så otroligt härligt att se alla röda löv förresten just nu, härliga oktober!

tors-2910-2Dagens är en grön variant. Grundade med en svart matt skugga från Face över hela den rörliga delen av ögonlocket (en av mina standard grundmejker), i den inre ögonvrån ett Mac-pigment som heter Golden Lemon. I den yttre ett pigment från Everyday Minerals som heter Cypress och upp mot ögonbrynet ett annat Mac-pigment som heter Pastorale. En fruktansvärt tråkig och rätt ful mejk faktiskt, som inte passade mig alls egentligen.

Nåja, svart gelliner från Face och mascara från IsaDora. Svarta Hello Kitty-läppglanset från H&M, dåligt utsmetat. Och ja, jag har plockat ögonbrynen riktigt ordentligt idag!

tors-2910-3tors-2910-4tors-2910-5

  1. Jag tycker inte alls det var fult, tvärtom! Ser lite härligt guldigt ut, antikguldigt. BTW så gillar jag din frilla, försöker få till nåt liknande, men mitt hår är ju för lockigt, så det blir bara pannkaka av alltihopa :-(!

Comments are closed.