25 april, 2024

Facestat – varför plågar man sig själv?

Lade in två ganska olika bilder påFacestat.com. Du kan där få statistik om dig själv utifrån bilder, alltså gissad ålder, hur pålitlig man är, kön, politisk åskådning osv. Du kan också få en beskrivning med ett ord utifrån din bild.Men du bör nog ha lite distans till dig själv för att inte ta detta på allvar! Finns risk att du tar åt dig och mår dåligt annars!

Min första bild verkar inte alls ha blivit väl mottaglig. Ni ser den här till höger. En helt ok bild, även om jag naturligtvis gör en lite märklig min. Men det är ju en bloggbild, jag kan ju inte alltid se söt ut. Resultat på denna bild i korthet:

describe wtf, makeup, roots…
attractive not bad
ethnicity Caucasian / White
political affiliation moderate
gender female
worst feature eyebrows, hairline, …
trustworthy maybe untrustworthy
age 31
intelligence bright

Kolla på dessa bilder också, skärmdumpar frånÅlder och Beskrivning. Känns bra att folk tror att jag är upp till 49 år =( Andra ord om mina värsta feature är tex att vinkeln inte är bra, mitt läppglans och hela ansiktet faktiskt. Muntert, eller hur? Dessutom var det visst några som inte trodde jag var kvinna! Eller att jag är opålitlig! Mucho Surprising!

Kolla mer här om ni är nyfika på just denna bild.

Den andra bilden är min bankbild, alltså den look jag hade då jag gick till banken. Jag ansågs åtminstone vara probably trustworthy, hoppas bankgubben tyckte det också! Åldern är lägre också men fortfarande lite ”taskiga” kommentarer.

describe austere, makeup-artist, uglyyyy…
attractive not bad
ethnicity Caucasian / White
relationship status married
political affiliation very liberal
gender female
trustworthy probably trustworthy
intelligence bright
age 26

Kul här att någon tyckt att jag verkar vara makeup-artist, även om någon annan (svensk) dessutom tycker jag är översminkad… Nåja. Jag ser åtminstone smart ut, vilket naturligtvis är det som jag strävar mest efter =) Dessutom är det ju tur att jag känner mig själv så jag vet att de har helt fel – även om jag kanske ger ett ganska hårt intryck ibland.

Kolla mer här om ni är nyfika på just denna bild.

Sådär, veckans outing! Hoppas ni får en riktigt fin måndag!! *kram!!!*

8 tankar på “Facestat – varför plågar man sig själv?

  1. Haha Det är bra lustigt att någon kommenterade negativt om dina ögonbryn, jag tycker de är knasfina!!!

  2. Haha, var tvungen att testa och det är inte några snälla kommentarer man får :D Och så sällar jag mig till skaran som gillar dina bryn. Dom har galet fin form!

  3. usch, det är så vidrigt att folk slänger ur sig elakheter hur som helst på nätet, som att de glömmer att det finns en alldeles verklig människa bakom bilderna. Hoppas att du tänker på det och inte tar åt dig av tramset (men sug upp det positiva såklart hihi).

  4. Heh, JAG tar inte åt mig! Jag skrev ju tom en varning till er andra om ni ville testa. Det gäller att inse att många av dem njuter av att vara elaka. Jag skrev ”cute” på alla istället, kändes bättre =)
    Jag är rätt nöjd med mina ögonbryn och allt det andra med! =)

  5. vilken knäpp sida, men man måste ju testa! man får ha lite distans till det hela bara. =)

  6. Jisses vilka grejer de finns…men man blir ju nyfiken ändå :P
    Du har grymt vackra drag i ansiktet!
    Brynen och kinderna, wow..

Kommentarer är stängda.