27 april, 2024

Pret-ty-tema: mitt badrumsskåp

Emelie vill se pret-ty-nätverkets badrumsskåp, och det kan hon väl få eller? =)

Jag målade ju om en skänk i höstas som jag fyllt med smink. Skänken har åtta små lådor på fronten, en öppning i mitten samt en skåpsdel. En låda är full med läppglans, två med ögonskuggor, resten är lite allt möjligt i. I själv skänken har jag dessutom 4 förvaringslådor från IKEA med förkastade sminkprodukter och salvor i en salig röra. Ibland får jag ett ryck och letar reda på nåt därifrån som jag sedan använder ett tag. I öppningen i mitten på skänken har jag vita pennställ fylld med ögonpennor och eyeliners, borstar och mascaror. Lätt åtkomligt och var sak på sin plats så det blir lätt att hitta.

Badrumsskåpet ovanför handfatet är dock mest fyllt med krämer, linsvätskor, etc och sminkprodukter som jag använder dagligen såsom mascaran. Jag är för lat för att hålla perfekt ordning tyvärr. Jag har ju inte så mycket smink som ni andra, tex av lösa skuggor. Men det funkar väl det jag har tycker jag, iaf med min nuvarande budget.

Tycker min skänk blev fin med vitt och guld, även om det inte går att stänga luckorna och en låda… Ska lägga upp en bild senare när jag städat där inne, haha! Känner mig lite för risig för det just nu bara.

En tanke på “Pret-ty-tema: mitt badrumsskåp

Kommentarer är stängda.