28 mars, 2024

Dagens: Slightly Olive

tors-1211-1

tors-1211-2Vidriga jobbiga torsdagsmorgon… Borde vara förbjudet att behöva gå upp före 7 en vardag.Det kändes riktigt tråkigt att behöva jobba idag, alltså inte bara jobbigt utan verkligen trist, tradigt, urtråkigt! Jag brukar tycka att det är roligt att cruisa omkring och lyssna på P3, men nej, inte idag. Det tog några timmar av funderande för att komma på varför – och nu kommer jag låta som en gnällig kärring med i-landsproblem.

Men jag har insett att Nailmail inte kommer bli så stort till nästa vår att jag slipper jobba på Ekolådan. Jag får helt enkelt stanna kvar där när jag egentligen hellre hade velat sluta. Känns trist helt enkelt…

Sminket är därefter också, mesigt och tråkigt. Bara en enkel olivgrön skugga från Mary Kay som jag fick som sample. Foundation är från Body Shop.

6 tankar på “Dagens: Slightly Olive

  1. Jag tyckte det var minst lika jobbigt att kliva ur sängen idag då jag INTE har något jobb att gå till. Men missförstå mig inte, jag vet precis vad du menar.

    Trist att Nailmail inte går som du hoppats (än) men det kanske är för att många är som jag, petiga. Själv har jag hållt mig ifrån nagellacksprenumerationen eftersom jag ofta bara vill ha ett eller som högst två av lacken och då ofta ur två olika set dessutom. Men vi får väl hoppas att fler nagelacksjunkies hittar dit helt enkelt. :)
    .-= » Tinas senaste inlägg: Dagens, guldnougat med Nouba! =-.

  2. Tina: fast det där var ett dåligt argument eftersom du inte behöver köpa hela set eller mer än ett lack om du inte vill. Du får ju blanda lite hur du vill, nu med nubar har du tom 4 kollektioner att välja bland.

    Så gå med nu, du får ju välja som du vill!!

  3. Haha där skrev du mig minsann på näsan. ;)
    Jag är nog bara ingen riktig nagellacksnörd, jag är inne och kikar då och då men det är inget som gett mig ordentligt ha-begär (än).

    Men du! Visst har du en banner jag kan lägga upp i min blogg? Var hittar jag den?
    .-= » Tinas senaste inlägg: Smashbox, Double Take Lip Color Currant! =-.

  4. Haha sorry!
    Ja, banners finns ju nailmail.se, under om nailmail. Eller ännu hellre, högerklicka på någon av de två som finns här på vu och kopiera bildadressen.

Kommentarer är stängda.