Idag var det så ALMIs tur att föräras av ett besök av mig. ALMI finansierar nya företag bla, vilket är ett stort behov för mig (pengar alltså). Det visade sig att jag räknat fel på budgeten! Jag behöver inte alls låna så mycket pengar som jag trodde! Vilken miss!

Nåväl, dagens representant från ALMI var en kvinna, vilket innebar att jag kunde dra på lite mer smink. Hon skulle ju inte bara dra en snabb slutsats utan även se skickligheten bakom det. Ganska viktigt om man söker pengar för att öppna en sminkbutik, eller hur?

Svart sotning i den yttre ögonvrån med den svarta Black från Face. Däreften den rosa skuggan från To Faced-paletten Steel Magnolias i den inre ögonvrån, för att sedan avsluta med det lila dust-skuggan från H&M upp till ögonbrynet. Inget märkvärdigt alls egentligen, bara rätt snygg. =)

Håret är verkligen trist nu, tråkig färg och tråkigt klippt. Blir väl så när man försöker rädda det från det gröna frissiga monstret!

Comments are closed.