20 april, 2024

Beautiful Business Award

Jag fick detta i brevlådan idag eftersom jag är medlem i Driftig.nu, Sveriges största affärsnätverk och mötesplats för kvinnor som vill starta eller driver företag. Tyvärr kan jag inte nominera mig själv eftersom jag jobbar långt ifrån heltid med Nailmail tex, men kanske finns nån av mina läsare som är intresserade av att någon i sin omgivning blir nominerad. Bra grej är det iaf!

bbamailhuvudmednutek

Nominera till Beautiful Business Award – senast i morgon fredag!

Beautiful Business Award 2009 är en nationell tävling som arrangeras i samarbete mellan Driftig.nu och Öhrlings PricewaterhouseCoopers. Tävlingen lyfter fram spännande kvinnliga företagare i syfte att inspirera Sverige till ett mer hållbart företagande.

Tävlingen är öppen för alla kvinnor som har startat och/eller driver ett företag på heltid. Tävlar gör man genom att nominera sig själv eller någon annan via www.beautifulbusinessaward.se. Tävlingen utser Årets Företagerska och nytt för
i år är även kategorierna Årets Uppstickare och Årets Tjänsteutvecklare.

Nomineringen är öppen fram till och med i morgon, den 9 januari.

Läs mer om tävlingen och nominera här.

Årets Företagerska och årets Tjänsteutvecklare vinner förutom äran ett varsitt stipendium på 50.000 kr. I juryn sitter bla. Micael Bindefeld, Pontus Schultz, Ayad Al Saffar, Malin Lindfors Speace m.fl.

2 tankar på “Beautiful Business Award

Kommentarer är stängda.