25 april, 2024

Städa – yuck

Jag är 30 men det finns fortfarande saker jag aldrig kommer förlika mig med. Att städa!

klader-fore.jpgklader-fore2.jpgMin garderob har verkligen möglat igen, allt jag har tvättat har jag knölat ihop och tryckt in i min garderob. Ser ju iofs ut som jag har otroligt mycket kläder, så det är ju positivt! Men jag kan inte hitta nånting och allt är skynkligt! Vad göra en tradigt och ensam söndag om inte städa garderoben! Jaa!

Nåja, operation utkastning inleddes, lådorna och hyllorna flyttades för att ge mer plats. Därefter, rensa, slänga, sortera i olika högar för att därefter stryka det som verkligen behövde strykas och sedan antingen vikas ihop eller hängas in. Omg, var så trött i ryggen efter några timmar att det fick bli ryggläge i soffan.

klader-efter.jpgSkicklig som jag är lyckades jag förstöra en blus jag gillar som inte gillar för varmt strykjärn. Dessutom upptäckte jag att jag absolut inte behöver köpa strumpor för efter att jag sortrerat bort alla trasiga har jag 500 par. Däremot måste jag köpa nya underkläder pronto, slängde minst hälften och de som är kvar är ganska obekväma. Suck.

Men det är sjukt tillfredsställande att stå där med den färdigstädade garderoben/badrummet/köket/whatever så städa är väl nåt jag får vänja mig vid, haha! Det ser kanske lika stökigt ut fortfarande? Men det är det inte, lovar. Har slängt värsta högen och vikt ihop allt. Är mer kläder på galgarna också.

Förresten, när jag tröttnade på att stryka sminkade jag mig lite, var tvungen att testa en grej men ingen bild på det, sorry. ;)

2 tankar på “Städa – yuck

  1. Grattis, det måste ha känts bra när du var klar. Synd på blusen bara. Men sånt händer.

  2. Ja, det kändes bra, även om jag mest var trött och hungrig. Väldigt synd på blusen, den smälte! Strykjärnet klarade sig rätt bra dock…

Kommentarer är stängda.