aengland-fotheringhaycastle-1

Hallå! Nu börjar höstsäsongen… Sommaren ska ju vara hela augusti men känns redan höstlikt ute och i folks attityder. Själv är jag ju just nu arbetslös som tiden flyter för mig, men vet ju att mångas semester är slut och barnen är snart tillbaka i skolan. Men jag tycker vi firar sommaren ett tag till! Lägg till dig nedan om du är grön idag.

Idag vill jag visa en hel manikyr med det lack ni fick se delar av förra veckan – A England – Fotheringhay Castle. Ett vackert olivgrönt holoish lack från ett av mina absoluta favoritmärken. Det här lacket har jag fått av Pamsan, hon fick en extra då Emelie skickade detta till henne i present. Så otroligt gulligt av henne att skicka detta till mig! Har inte kunnat köpa lack på många år nu, så tyvärr har jag nästan inga av A England senaste kollektioner. Bilderna är tagna i dagsljus och under ledlampa, solen lyste tyvärr inte.

Här är det två lager, ett hade förmodligen räckt. Lite för rakt skuren borste, men i övrigt mycket lättlackat. Kan tyvärr inte uttala mig om hållbarheten på detta, vågar inte lacka fullt ut just nu.

Visst är det vackert?

aengland-fotheringhaycastle-2aengland-fotheringhaycastle-3aengland-fotheringhaycastle-5aengland-fotheringhaycastle-4

 


  1. Wiii! Jättefint på dig! Jag är äntligen med idag. Men nu börja Noomi vakna här så jag ska skynda mig att lägga till min länk. :)

  2. Det ser jättevackert ut! Jag har faktiskt väldigt få av A Englands lack, har typ slutat köpa dem. Vet inte varför, det bara blev så. Fast iofs, har nästan slutat köpa lack helt:)

Comments are closed.