depend-7045-mrsmint-1

Hallå, dags för måndag! Har haft en riktigt jobbig helg, har fått ett lite mindre roligt problem pga graviditeten och ja, det gör ont! Men det börjar gå över nu, kanske kan jag få en normal vecka trots allt.

Idag är det blå måndag igen, besök Emelie för fler blå manikyrer!

Jag vet att ni kommer protestera högt nu, som visar detta som blått. Jag ser också irl att det är mer grönt men jag har inget blått i arkivet och fixade denna i går kväll. Ni kan ju låtsas att det är mer blått iaf. Detta är Depend – 7 day – 7045 Mrs Mint, en riktigt bra formula för att vara ett mintpastelligt lack. Det här kom i vårkollektionen som strax släpps i butik.

Två lager av Mrs Mint, därefter prickar med svart holo från Jade och ett rosa Depend. Jag är verkligen inget kreativt geni när det kommer till nailart, men det piggar upp lite iaf. Ser ju hemskt ut på nära håll, torra nagelband och bubbligt lack… Åhh orka.

Förlåter du min färgblindhet?

depend-7045-mrsmint-2depend-7045-mrsmint-3depend-7045-mrsmint-4

  1. Jättefint, prickar kan det aldrig bli för mycket av, jag som är rätt valhänt tycker prickar är kanon för att piffa till en manikyr! Grönt/schmönt, blått/schmått – mint är väl en sådan där färg som liksom glider mellan de två färgerna så vi säger blått idag. =)

    • Ja det är enkelt att piffa upp med, även om det kanske kan bli för tråkigt ibland också..

Comments are closed.