Hej, hallå och välkommen tillbaka till Grön Onsdag! Hoppas ni haft två sköna veckor, jag har haft fullt upp och inser att jag verkligen inte haft tid att hålla i den här temadagen. Så är väldigt nöjd med att jag tog semester. Men idag är vi tillbaka, hoppas du är med idag! Lägg till dig nedan, gärna före 21.

Idag visar jag en gammal klassiker som jag har fått av Amela, China Glaze – Cha Cha Cha från sommarkollektionen Island Escapes 2011. Min första egna flaska, jag har visat det förr men då av en lånad. Härligt grön nyans, påminner om gröna druvor och så lite skimmer på det. Lite känsligt för ränder men blev ok ändå.

Här är två lager vilket är ok i dagsljus men kanske syns i solen. Bra torktid med mitt topplack men sabbade en del ändå.

Vad tycker du?

 


  1. Jag har det här lacket,gillar det! :) Jag är med idag, hann precis lägga till min länk! Visar ett sjukt snyggt lack från Pretty serious :D

Comments are closed.