Detta är min mejk från torsdagen den 23e december.

Återigen den vita skuggan med blå underton från Ninja Minerals, men här i ett mer misslyckat experiment. Med en grund på UDPP använde jag Make Up Stores Flameco, en skugga som är helt maaaagisk som ni kanske vet. Den har ett härligt, silkigt, sidenorganza-aktigt utseende på ögonlocken i den helt ljuvliga lila nyansen. Men tillsammans med denna blev den väldigt muted och nästan lika mesigt lila som en H&M-skugga jag har i någon gömma.

Brun kajal från Oriflame under ögat, svart vattenfast mascara från Isadora. Älskar att vattenfasta mascaror håller böjen så mycket bättre! Plus att en ny kudde till ögonfransböjaren gör så mycket för resultatet.

Så det var lite av en besvikelse måste jag säga. Jag ska ta och swatcha lite skuggor med den här blå Ninja-skuggan för att se vilka som ger effekt!