diamondcosmetics-donttealmyheartaway-1

Hej och välkommen till veckans Gröna Onsdag! Första i juni, wohoaa! Fasiken den här sommaren kommer gå lika fort som förra året… Nåja, vi kör grönt ända in i kaklet ändå! Lägg till dig via inLinkz, gärna före 21 så jag hinner få in dig i listan!

Idag visar jag ett arkivlack som jag länge tvekat på när jag ska visa det. Bilderna är rätt kassa, tagna i februari 2014! Dessutom är de lite tveksamma, ok att det heter Teal men jag känner inte riktigt att det är grönt nog… Nåja, lacket heter Diamond Cosmetics – Don’t Teal My Heart Away och eftersom jag bestämmer så får jag väl godkänna denna. Har inget annat på lager heller så…

Detta är ett helt vanligt krämlack, ser lite tjockt ut så det var det säkert. Rätt ok färg ändå, kunde ha varit lite grönare kanske.

Vad tycker du?

diamondcosmetics-donttealmyheartaway-2diamondcosmetics-donttealmyheartaway-3diamondcosmetics-donttealmyheartaway-4


  1. Det är rätt blått på min skärm med, men jag kommer aldrig att vara den som säger ”App app app, det där är inte tillräckligt grönt för grön onsdag”. Inte så spännande, visst är det fint, men jag skulle inte komma ihåg att jag hade tittat på det.

    • Ja, men på min mobil var det grönt så kände att det fick vara godkänt =) Och nej, det är inte särskilt spännande…

  2. Åh, Diamond Cosmetics! :) Så många fina lack jag har i samlingen tack vare dig och Nailmail. Undrar när en ska få tummen ur att lacka med de där lacken igen. Har ett gäng såna där svåra lack som är både blåa och gröna. Alltid lurigt att veta när en ska blogga om dem. Jag visar ett alldeles härligt lack idag tack vare vår fina lilla grupp. <3

    • Alltså, ta fram dem allihopa och swatcha dem! Du kommer bli så glad över att ha ett litet arkiv senare. De är så fina!

      Kul att du var med idag! :D

Comments are closed.