28 mars, 2024

Depend – 313

depend-313-4

Ett av förra årets finaste lack var nog detta, Depend 313 från 2012 års sommarkollektion. Det gick mig helt förbi då, jag såg det väl i bloggarna men blir ett lack eller en kollektion för överexponerad blir jag avtänd.

Men så såg jag det på Martinas blogg, hennes bilder är så himla fina! Då blev jag sugen, men såklart – då fanns det ju inte kvar i affärerna! Martina lovade mig tom att langa det till mig om hon såg det på Gekås nästa gång. Så, ni förstår ju glädjen då jag hittade dessa på Kicks i reahörnan – för 10 kr styck! Jag köpte tre stycken, för detta är helt klart värt att ha backup på.

313 är en ganska mörkt lila nyans, lite jellykänsla på det men inte riktigt lika skirt. Jag har använt tre lager för att få det att täcka ordentligt. Visst är den lila nyansen vacker, men det som gör lacket magiskt är det gröna skimret! Det blir så otroligt fint, ett sånt djup som är helt otroligt! Samtidigt är det diskret, det är inte in your face utan mycket mer subtilt. Väldigt väldigt vackert.

Missade du detta förra året är jag den första att beklaga, jag är väldigt glad att jag hittade det nu och jag önskar det fanns dupes till detta!

depend-313-1depend-313-2depend-313-3depend-313-6depend-313-5depend-313-7

7 tankar på “Depend – 313

  1. Som tur är så har jag en flaska av det här! Suveränt lack. Både snyggt och bra att måla med.

  2. Martina fick mig med att vilja ha det. Jag var övertygad om att jag skulle bli utan men precis som du hittade jag dem på Kicks och köpte två. :D

  3. MItt står fortfarande otestat.. fattar inte varför! Kanske för att jag vet att jag kommer gilla det och inte har några backups. Så bakvänt :)
    Jag tror att CrowsToes Lil Miss Sunshine kan vara en släkting om inte en dupe..

  4. Åh, vad glad jag blir!!!! Du gjorde minsann rätt i att köpa det. Det är ju helt fantastiskt, och får jag chansen ska jag också köpa backups. Underbart lack!

Kommentarer är stängda.