depend-gellack-yellowneon-1

Varmt välkomna till veckans Gröna Onsdag! Jag hoppas få njuta av massor av härliga gröna manikyrer idag! Så lacka om till grönt och häng med i vårt sköna gröna gäng! Lägg till din länk nedan i inLinkz, gärna före 21 så jag hinner få med dig.

Idag vill jag visa ett av Depends nya gellack för säsongen. De har lanserat 5 nya gellack i neonfärger! Och ja, det här lacket heter Depend – Yellow Neon men det ser mycket mer grönt ut – så idag låtsas jag att jag inte vet vad Yellow betyder. Yellow säger du? Neongrön säger jag!

Det är en riktigt härlig nyans faktiskt, visst går den mot gul men den är inte så gul som gårdagens lack. Här har jag använt Depends Peel Off under men jag hade nog inte varit så ledsen om det suttit kvar lite längre. Kommer nog ha detta på tårna i sommar tror jag! Formulan är lite tjock dock, lite seg och svårlackad vilket också syns på resultatet en aning. Men det blev en väldigt fin – om än matt – finish.

Det här med neoner är verkligen en sommarfavorit! Så in med mer neoner och njut av våren och sommaren i färg!

Vad tycker du om detta? Gillar du det eller inte? Rösta ovan och ge mig din åsikt bland kommentarerna.

Och lägg till din länk för sjutton! =)

English: Depend – Yellow Neon, yes it’s supposed to be yellow but I think its more neon green. This is a gel polish, hardens with uv-light.

depend-gellack-yellowneon-2depend-gellack-yellowneon-3depend-gellack-yellowneon-4depend-gellack-yellowneon-5depend-gellack-yellowneon-6

[inlinkz_linkup id=397049 mode=1]

  1. Ska såklart vara med idag, jag lägger in min länk under kvällen. Den där nyansen är så knepig, har också lack som har namn med Yellow men helt klart är gulgröna. Den här nyansen kan se gul ut men lägg den mot något riktigt pippigult så ser man ju att det är tydligare mot grönt. Snyggt är det i vilket fall som helst, särskilgt nu när solen börjat skina! =)

  2. Jag älskar det! Det var alldeles för längesen jag bar något neonigt. Fick hem lampa från Depend så nu ska jag också testa deras gellack. Ska se om jag kan testa under helgen som kommer då jag ska vara iväg hela helgen.

    Jag är med idag med ett fint grönt lack, dock motsatsen till neon. :D

  3. Jag gillar de där nyanserna som balanserar mellan gult och grönt, de är spännande och roliga. Och jag är med, så klart. Alltid!

  4. Fint och skojjigt! Kul att se det på, jag har knappt hunnit titta på det neongänget, men vilken dag som helst ska jag ta tag i det :)

    Jag är med idag, också med gel från Depend.

  5. Härligt att det är fler än jag som är ”färgblinda”, tycker att de mesta jag sett märkt som neongult den senaste tiden varit mer ”grådammigt grönt på gränsen till gult”… Lite lätt förvirrande sådär. :)

Comments are closed.