glittergal-tealgreen-1

Varmt och oändligt välkommen till december månads första Gröna Onsdag! 2015 börjar närma sig sitt slut, förmodligen mitt livs tuffaste år. Hoppas 2016 blir lite bättre. Vad gäller Grön Onsdag och bloggen har jag ännu inte tagit något beslut. Jag är lite i valet och kvalet just nu, har liksom tappat sugen. Men, vi får se! Idag kör vi som vanligt iaf, lägg till dig via Inlinkz nedan!

Idag vill jag visa er gröna Glitter Gal – Teal Green, ännu en repris således från juni 2013. Härlig tealgrön nyans med riktigt fina regnbågar, inget att klaga på där. Vet inte om jag har kvar detta faktiskt, har sålt en hel del av mina Glitter Gals. Men det förtjänar att visas igen iaf.

Här har jag använt två lager och inget topplack. Ser ut att ha varit lite rinnigt men inte så det stör så väldigt mycket. Tydligen var det svårfotat, undrar om det är rätt färg?

Vad tycker du om detta? Vackert!

glittergal-tealgreen-2glittergal-tealgreen-3glittergal-tealgreen-4glittergal-tealgreen-5


  1. Det är ett otroligt vackert lack du visar idag. Så många gamla godingar väntar på att återanvändas i mina lådor och det här är definitivt ett av dem.

    • Ja jag vill ju inte lägga ner bloggen men känner liksom inte att jag själv kan vara med längre… Kul att du var med idag! =)

  2. Hann bara lägga in min länk lite fort förut och läser nu först. Hoppas också du/ni får ett bättre 2016. Skulle verkligen sakna grön onsdag om den försvann. Håller tummarna att du kommer fortsätta, annars vet du någon som gärna skulle ta över om du vill. :)

Comments are closed.