bareMinerals fortsätter utveckla sitt hudvårdssortiment, en nyhet som kommer i april är Redness Remedy.

Jag har alltid haft ganska röd hy, mycket akne och ärr som gör att intrycket av min hud är väldigt rött. Inte så att jag har brustna blodkärl eller så, men ja ni fattar. Jag hoppas att detta puder från bareMinerals ska vara en bra grund för en finare och klarare hy? Pudret doftar förresten fantastiskt, det doftar faktiskt saffran! Ska bli spännande att prova den, framförallt är jag skeptisk till om borsten är för mjuk. Men vi får se framöver!

bareminerals-redness-remedy-1bareminerals-redness-remedy-2

 

bareMinerals Redness Remedy

Mineralbaserad, rogivande behandling i pulverform som minskar rödhet i ansiktet både omedelbart och över tid. Laddad med ActiveSoil™ Complex minimerar den omedelbart synligheten av brustna blodkärl, gör huden klarare och ger ett hälsosamt utseende med jämnare hudton. Passar alla hudtyper, inklusive känslig hud. En Soothing Compress Brush ingår.

Ingredienser

ActiveSoil Complex Vårt exklusiva och egenutvecklade ActiveSoil Complex med ingredienser som används aktivt och effektivt av huden, utvinns ur obrukad jord och innehåller naturens samtliga kända, välgörande macro- och micromineraler. Det ger bevisat en vackrare, lenare hud. I flytande form laddar vår specialframtagna mineralmix hudens egen förmåga att ta upp och behålla fukt.

Rogivande ingredienser

Zink Kolloidal havre och rispuder Lilja (Nymphea Alba-extrakt)

Svalkande ingredienser

Extrakt av Aloe Vera-blad (Aloe Barbadensis)

Ingredienser mot rödhet

Extrakt av lakritsrot (Glycyrrhiza Glabra)

Användning

Häll lite pulver i burklocket, stick ned den tjocka sidan av Soothing Compress Brush och arbeta försiktigt in produkten med cirkulerande rörelser. Slå av överflödig produkt och klappa in på områden med rödhet. Använd borstens flata sida för att trycka in pulvret på mindre områden där du vill ha extra täckning. Använd morgon och kväll, på rengjord hud efter återfuktare. Använd den ensam eller under makeup.

Försäljningsställen NK, Åhléns samt utvalda Kicks, hudvårdssalonger och spa.

REK. PRIS 450:- /30 ML

LANSERINGSDATUM: APRIL 2013

Det här är inlägg 4 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

Comments are closed.