kicksKicks skickade ett maxat paket med produkter för en härlig solkysst hy lagom till sommarens äventyr. En ny foundation bla som jag redan tycker mycket om och flera masker som ska bli spännande att testa.

Finns i butik nu om du är nyfiken!

 

Kicks har fyra nya masker – en exfolierande, en fuktgivande, en djuprengörande och en lugnande. Maskerna kan användas så ofta och så länge som behövs.

 • GLOWING BEAUTY EXFOLIATING & TINGLING MASK
  Glowing Beauty tar fram lystern i din hud. Med hjälp av både AHA- och PHAsyror exfolierar den skonsamt döda hudceller och ger en klarare hudton.
  40 ml, 49 kr

 • DRINK-UP BEAUTY INSTANT MOISTURE MASK
  En intensivt fuktgivande mask som vitaliserar och ger näring åt torr hud. Innehåller biosackarider och effektiva fuktkoncentrat som verkar på djupet och ger en långvarig återfuktning.
  40 ml, 49 kr

 • DETOX BEAUTY CLEARING MUD MASK
  En djuprengörande lermask som löser upp orenheter och absor-berar talgöverskott. Gör att huden känns klarare och fräschare, samtidigt som cellförnyelsen stimuleras.
  40 ml, 49 kr

 • COOLING BEAUTY ANTI-STRESS MASK
  En lugnande,
  lätt svalkande och vårdande ansiktsmask för den stressade huden. Ger riklig och långvarig återfuktning samt återger huden dess lyster.
  40 ml, 49 kr

 • FACE MASK SPATULA
  Ett proffsverktyg att applicera ansiktsmasken med. Toppen är till-verkad i silikon, vilket gör den smidig att applicera med. Silikonet är hygieniskt och lätt att tvätta av.
  79 kr

 

Konjakssvampen är ett utmärkt sätt att rengöra huden med. Grunda sedan med solskydd, lägg på primer, släta ut med foundation och skulptera med vår nya, krämiga konturpalett. Toppa med lite lyster i en solskimrande nyans och avsluta med snygga, återfuktade läppar. Allt med nyheter från Kicks alltså!

 • AGE DEFENCE SUN PROTECTION SPF 30
  En lätt lotion för ansiktet med hög sol-skyddsfaktor. Den ger ett optimalt skydd mot solskador och för tidigt åldrande. Innehåller fuktighetsgivande ämnen och absor-beras snabbt av huden.
  50 ml, 169 kr

 • PORE REFINING PRIMER
  Primer som ger huden en perfekt jämn yta före applicering av foundation. Minskar intrycket av stora porer, fyller i fina linjer och håller huden matt hela dagen.
  30 ml, 159 kr

 • FLAWLESS WEAR FOUNDATION SPF 20
  En innovativ flytande foundation i fem nyanser som ger medium till full täckning. Flawless Wear Foundation innehåller stamceller från äpplen, jämnar ut hudtonen och ger en långvarig, naturlig finish.
  28 ml, 229 kr

 • ILLUMINATOR I HOT SAND
  Illuminator är en multifunktionell produkt som ger strålande lyster och finish. Sommarens nya nyans Hot Sand är perfekt för att definiera ögon, kindben och nyckelben – och varför inte smalben?
  30 ml, 139 kr

 • LIP FUSION
  Intensivt vårdande och mjukgörande läpp-glans som ger härlig glans och långvarig komfort. Innehåller jojobaolja och vitamin E som ger fukt och skydd. Två diskreta nyanser, Candy och Delicious.
  99 kr

 • CONTOUR KIT
  En kvartett med krämiga skuggor för att skulptera ansiktet och definiera dragen. De mörkare nyanserna skuggar och de ljusare lyfter fram. Alla är smidiga och lättsuddade för ett naturligt resultat.
  279 kr

 • KONJAKSSVAMP
  En tvättsvamp tillverkad av det asiatiska konnyakuträdets frukt. Konjaksvampen rengör på djupet och exfolierar huden skonsamt. Kan användas med eller utan rengöringsprodukter.
  69 kr

 • BLENDING SPONGE, LIGHT PINK
  Ny färg på ett oumbärligt tillbehör. Svampen är tillverkad av latexfritt material med lång hållbarhet. För bästa resultat använd lätt fuktad och dutta på produkt av valfri konsistens – flytande, creme, fast eller puder.
  79 kr