ghd-Wonderland-Deluxe-kit

ghd – good hair day – släppte igår en ny kollektion av hårfön och styler med en exklusiv förpackning som tom jag blev otroligt sugen på! Eller vad sägs? Snyggt va? Skulle iofs inte kalla det holografiskt utan mer duochromt, men vackert är det ändå!

 

ghd wonderland collection

fokus

Denna färgsprakande kollektion kommer i en holografisk nyans, som ändrar mellan isblå och syrén och gör att stylingredskapen skiftar färg beroende på ljus och vinkel.

ghd wonderland collection består av tre olika presentförpackningar. En ghd styler, en ghd air™ fön och för första gången någonsin en ghd deluxe förpackning, som innehåller både stylern och en ghd air™ fön. De tre presentförpackningarna är presenterade i en snygg gåvoask med ett färgsprakande holografiskt print.

ghd wonderland limited edition styler presentförpackning består av en ghd V classic styler med skinande, svarta plattor samt en matchande stylerväska, som kan öppnas upp och förvandlas till en värmeresistent matta. Med rundade och släta plattor, ser ghd wonderland stylern till att du kan skapa lockar till festen, läckra vågor eller ett perfekt rakt hår – oavsett vad du väljer blir resultatet ett snyggt, blankt hår med en professionell finish. Ett hölster till plattorna och två ghd hair clips gör presentförpackningen fullkomlig.

Marknadspris 1.899 kr.
ghdxWonderlandxstylerxbag

I wonderland limited edition ghd air™ presentförpackning är fönen presenterad i en ny färgsprakande utgåva. ghd air är utrustad med en kraftfull, professionell AC-motor och avancerad jonteknologi, som hjälper till att kapsla in fukten i håret. Den levererar en exceptionellt snabb torktid samtidigt som den reducerar krus och lämnar håret glansigt. Cool shot-knappen fixerar frisyrens form på några sekunder och de två medföljande munstyckena ger dig frihet att experimentera och skapa oändligt många looks.

Marknadspris 1 499 kr.
ghdxWonderlandxair

Och till dem som önskar en koordinerad jul i år, innehåller ghd wonderland deluxe presentförpackning både en ghd V classic styler med ett hölster till plattorna och en matchande ghd air™ fön. Allt du behöver för en ”good hair day, every day” samlad i en snygg presentförpackning.

Marknadspris 2.499 kr.
Finns hos ledande frisörer och på utvalda webshoppar.

  1. Åh fyyy tusan så vackra!! Åååh! Jag har önskat mig grejer från ghd lääänge nu, och färgen kan inte bli snyggare än så där, så setet SKRIKER mitt namn! Så väldigt synd att det är så dyrt :(

    • Eller hur, så otroligt snygga! Önskar också att jag kunde köpa dem enbart för hur de ser ut, men det finns viktigare saker att ersätta än fungerande hårtork och plattång – tyvärr!

Comments are closed.