apolosophy-paletter

För några veckor sedan fick jag ett fint sommarpaket från Apoteket Hjärtat, det innehöll nyheter från Apolosophy!

apolosophy-paletter-1

Tre ögonskuggetrios samt en bronzer och 4 söta nagellack i härliga sommarfärger. Jag har inte testat någon av dem ännu, varken paletterna eller lacken. Men det kommer var så säker. Apolosophy har inte kommit till Norrköping ännu, vad jag vet finns de bara i de tre största städerna än så länge men till hösten lanseras de stort i hela landet.

Jag hittar inte heller några prisuppgifter på Apoteket Hjärtats hemsida, men jag har för mig att de har en väldigt rimlig prisnivå.

apolosophy-lack

Jag är inte överdrivet förtjust i bakade skuggor, dessutom är det synd att de alla är skimriga. Apolosophy riktar sig mot den vanliga människan och det är inte alla som passar i skimrig ögonskugga. Nedan har jag swatchat paletterna på fingertopparna, de är fina och krämiga men jag upplevde dem som ganska flyktiga på ögonlocken. Däremot är färgkombinationerna väldigt fina, ingen behöver några andra skuggor än fina bruna om du är blåögd exempelvis.

Alla paletter innehåller en liten borste, med skumgummiapplikator på ena sidan och borste på den andra. Jag uppskattar dessutom förpackningen, en gedigen fyrkantig ask i plast som är lätt att stapla och förvara.

 

01 – Warm Brown

apolosophy-01-warmbrown-1apolosophy-01-warmbrown-2

 

02 – Glamorous Grey

apolosophy-02-glamorousgrey-1apolosophy-02-glamorousgrey-2

 

03 -Romantic Pink

apolosophy-03-romanticpink-1apolosophy-03-romanticpink-2

Vad tycker du om dessa paletter? Något du blir sugen på?

Comments are closed.