depend-7day-7083-treehousehaven-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Hoppas ni finner tid att vara med idag med en ny skön gröning! Lägg gärna till dig före kl 21 så jag inte missar någon.

Idag blir det återigen en vårnyhet från Depend, denna gång från deras 7day-serie – Depend – 7day – 7083 – Treehouse Haven. Detta lack är en härlig grön nyans med skimmer, det går att se på närbilderna att det inte är ett solitt krämlack utan faktiskt händer det något i det. Bilderna tog jag i måndags, lyckades sabba långfingret innan det hade härdats helt så har satt en dekal där nu. Ursäkta mina torra och trasiga nagelband och knöliga naglar!

3 lager, trots att det enligt flaskan ska vara täckande. Rätt ok formula trots det, vallade sig lite men pensel och torktid kan jag inte klaga på. Skadan på långfingret uppkom innan topplacket härdade allting.

Vad tycker du om detta? Längtar du till våren?

depend-7day-7083-treehousehaven-4depend-7day-7083-treehousehaven-3depend-7day-7083-treehousehaven-2


Comments are closed.