diamondcosmetics-notyourhumdrumplum-1

Nu kanske du undrar varför jag visar blått idag? Det är ju torsdag? Anledningen är enkel – detta är lila!

Lacket heter Diamond Cosmetics – Not Your Hum Drum Plum, ett lika långt och krångligt namn som det är svårt att fota. Tro mig, det är lila i en blå nyans – blurple? Men det är inte så blått som det ser ut. Bilderna är tagna i dagsljus utan sol så det syns ju rätt dåligt. Men det var en väldigt fin lila nyans.

Här är det två lager, lite seg formula kanske men så är lacket 4-5 år gammalt. Inget att klaga på annars.

Vad tycker du om detta?

diamondcosmetics-notyourhumdrumplum-2diamondcosmetics-notyourhumdrumplum-3diamondcosmetics-notyourhumdrumplum-4

  1. Snyggt! Men jag ser bara blåa toner.. Men jag har en tendens att missa saker som andra ser.. Jag gillar Diamond Cosmetics, önskar jag ägde fler faktiskt :)

Comments are closed.