bbcouture-sexualspace-4

Fredag igen, efter en rätt dålig natts sömn sitter jag här igen. Med bilder tagna av den sista undflyende solen, reflekterat från huset mittemot. Hade inte mått dåligt av en kropp som inte haft så ont direkt. Men det är holofredag iaf, alltid nåt att glädjas åt!

Här har vi en skimmerholo eller vad vi ska kalla det. Prismatiskt skimmer kanske? Det är ju inget riktigt hololack alltså, men är väldans fint ändå med sina holopartiklar. Detta är alltså BB Couture Sexual Space som ingår i Classy-paketet. Något rinnig, det gäller att man är försiktigt när man målar så man låter lacket på skaftet rinna ner. Annars kan det bli lite kladdigt efter några drag.

Två lager, på några bilder med, andra utan topplack. Behövs nog minst två lager topplack för att slippa knottrighet. Fin nyans men inget för mig direkt.

Sexual Space ingår i Classypaketet, BB Couture är månadens märke på Nailmail.

bbcouture-sexualspace-1bbcouture-sexualspace-2   bbcouture-sexualspace-5bbcouture-sexualspace-3

Comments are closed.