ginatricot-bluebug-1

Välkommen till Veckans Gröna Onsdag! Jag vet att den här bloggen suger just nu, men jag är verkligen helt tom på inspiration. Sminkar mig inte mer än med basmakeup, testar inte så mycket nytt och än har inte höstens produktskörd börjat trilla in. Men Grön Onsdag är igång åtminstone och jag hoppas du är med? Lägg till dig nedan via inLinkz, gärna före 21 så jag inte missar dig.

bluebugIdag vill jag visa er en gammal klassiker, Gina Tricot – Blue Bug. Tyckete namnet är så knasigt, det är ju inte blått liksom. Tills jag slog upp vad spyfluga heter på engelska – blue bug! Kolla min bild på dem bredvid så ser ni likheten. Det här är ett metalliclack som lätt blir randigt, men det växlar i grönt och guld. Riktigt tjusigt men nja. Jag är lite över den här finishen tror jag.

Här är det två lager över ett annat lack. Torkade snabbt, hyfsad pensel och någorlunda enkelt att undvika alla ränder.

Vad tycker du om detta? Till salu om du vill ha det…

ginatricot-bluebug-2ginatricot-bluebug-3ginatricot-bluebug-4ginatricot-bluebug-5ginatricot-bluebug-6

 


 1. Jag tycker om Blue Bug massor. Inte har jag tröttnat inte. :) Jag är med och visar ett knappt grönt lack. Men liiiiite grönt är det allt. :)

 2. Jag gillar också Blue bug fortfarande. Jag tror och hoppas att jag köpte det senast, (är ju lite mellan länder..) och annars kanske jag köper det av dig om det finns kvar. Jag har funderat på Blue Bug förut, inte heller insett att det är spyfluga på engelska, så det var lite kul. Allting blev väldigt logiskt.

  Förra veckan var jag med med det knalligaste gröna man kan tänka sig, typ. Idag är jag med och visar det mest ljusa pastelgrönmintiga som man kan tänka sig, ser offwhite ut i solen..luktar mint gör det också. :)

 3. Gillar färgen, härlig! Har fick lite svårt för metallic, gillar inte när det blir randigt. Är med idag med ett gammalt men omtyckt lack. Har lagt upp det men kan inte infoga länken på movilen

 4. Jättefint lack! De flesta bloggar går nog lite på sparlåga nu, det kan väl inte hjälpas :) Idag är jag dock med här igen. Kul, jag blev minsann sugen på ännu mer grönt :)

  • Tack =) Ja de gör väl det, fattar inte hur du hinner med två små barn?! Jag har ju en karl hemma på heltid men ändå hinner jag inte ett dugg. Kul att du var med idag! =)

 5. Jättefin färg men jag vet precis vad du menar. Jag älskar duokroma lack men nästan alla lider ju av randsjuka och det är irriterande. Mer på bild än i verkligheten i och för sig. (Och jag var med igår, i anden. Första jobbveckan tog lite hårdare på mig än jag trodde och jag orkade inte redigera och fixa i förväg och Emma var ju redan representant på bloggen. Instagrammade lite gjorde jag dock, som stöd för veckans bästa dag!)

  • Ja visst är det störigt! Känns som fokus fångas i de där ränderna dessutom.

   Förstår att du var trött, så ingen fara. Saknade dig gjorde jag däremot! <3

Comments are closed.