20 april, 2024

Orly – Star Spangled

I år valde jag att satsa på en röd och glittrig manikyr, snarare än en komplicerad men läcker frihandsmålad manikyr som många av mina fellow bloggers har visat upp! Jag har sett julstjärnor, snögubbar, pepparkakor… Massor otroligt fina!

Men tyvärr, jag hade inte den tiden. Jag kom hem vid 8 i torsdags och hade inte tid på fredagen. Så jag satsade på denna enkla, med Orly Star Spangled! Jag tror den kom till den 4e juli förra året, så jag har visat upp den förut.

Och ja, den ser nästan lika fin ut fortfarande, på fjärde dagen. Det lönar sig med ett bra underarbete! Lite tipwear bara.

3 tankar på “Orly – Star Spangled

  1. Fina röda naglar!

    Det är trist att du vill göra din blogg mindre personlig och ytligare, men det finns säkert en förklaring till det. Jag vet inte vad som har hänt, men jag har alltid gillat din blogg och att du vågar stå för dina åsikter.
    Jag läser fortfarande bloggen (men inte lika ofta, pga sjukdom så kan jag inte sitta vid datorn så länge och inte varje dag): det är intressant, roligt och ibland jobbigt och sorgligt, jag förstår att du har det jobbigt…
    Hoppas det nya året blir bättre, med NailMail och allt annat!
    Kramar från Linda

Kommentarer är stängda.