colorclub-nailmoji-100-1

Hallå och godmorgon! Dags för Grön Onsdag igen, hurra! Om du är med idag får du jättegärna lägga till dig nedan via inLinkz.

Idag visar jag ett effektlack egentligen, köpte mig lite lack från Color Club, bla neongröna Tic Tac Toe som jag även använt i den här manikyren. Ett annat lack som jag tyckte såg kul ut var detta, Color Club – 100 Nailmojini ser fler färger här och kolla denna tagg på instagram så ser ni fler manikyrer med denna! Jag har dragit på att använda detta eftersom jag inte riktigt fått till det, har provat några gånger och det ser inte snyggt ut. Den här kombon med neongröna naglar, Essies Hang Up The Heels som mörk bas och de gröna prickarna med smileys och läppar funkar väl. Det är inte snyggt men kanske lite kul.

Svårfiskat som tusan, basen är tjock och rälig, fick hälla ut lite lack för att få ut dekalerna. Två lager neonprickar blev det iaf. Bilderna är tagna i mulet dagsljus plus under ledlampa. Ränderna ni ser på de mörka naglarna kommer från basen i glitterlacket. Ingen vit bas under det gröna förresten!

Vad tycker du om detta? Känns lite som en nödlösning från min sida men får duga denna vecka!

colorclub-nailmoji-100-2colorclub-nailmoji-100-3colorclub-nailmoji-100-4colorclub-nailmoji-100-5

 


Comments are closed.