smittenpolish-aweddingdressthatisntbrightturquise-1

Välkommen till Grön Onsdag, denna första dag i juli anno 2015! Det är ju rent sjukt hur snabbt tiden går, börjar kännas lite jobbigt nu. Men det är gott om tid att njuta av sol och värme, nu till helgen ska det ju bli riktigt fint. Inte för att det spelar mig någon större roll =) Men om du också tagit dig en hemmadag idag kan du ju vara med i vår gröna temadag, lägg till dig via inLinkz-knappen nedan.

Idag vill jag vill ett lack som jag fått av Andrea i födelsedagsgruppen. Smitten Polish – A Wedding Dress That isn’t Bright Turquise är mer grönt än det verkar på bilderna, det är absolut inte så blått iaf. Jag fick tyvärr inte njuta så länge av det eftersom jag hade det på naglarna ner till Lund. Jag fick ta bort det före kejsarsnittet tyvärr. Men jag älskar grundfärgen och skimret, gillar verkligen den här färgkombinationen.

Här är det tre lager. Ni ser att det är rätt mycket vnl, syntes dock inte fullt så mycket på riktigt. Bra jellyformula och pensel som alltid med Smitten.

En riktig favvo som än så länge kommer stanna i min samling!

smittenpolish-aweddingdressthatisntbrightturquise-2smittenpolish-aweddingdressthatisntbrightturquise-3smittenpolish-aweddingdressthatisntbrightturquise-4smittenpolish-aweddingdressthatisntbrightturquise-5smittenpolish-aweddingdressthatisntbrightturquise-6


    • Jaa hoppas jag har råd att köpa fler jag med. Detta har jag ju fått.
      Kul att du var med idag! :)

  1. Alltså, det är såååå vackert! Var på vippen att klicka hem detta från Edgy igår när jag lade en liten beställning, men det blev inte så. Nu ångrar jag mig lite.

  2. Helt galet fint ju! Det åker direkt upp på önskelistan. Jag är med och idag kom jag ihåg att lägga till min länk. :)

Comments are closed.