26 april, 2024

Grön Onsdag: Apolosophy – Creamy Mint

apolosophy-creamymint-5

Välkommen till denna veckas Gröna Onsdag! Officiellt är nu sommarlovet över och jag är tillbaka på jobbet. Men frågan är om du är hemma och med idag? Kommentera detta inlägg om du är med, oavsett om du är med via din egen blogg, på twitter eller instagram.

Idag hade jag tänkt visa ett helt annat lack, men så satt jag där i mitt gröna uppswatchade arkiv och så blev det detta. Konstigt. Nåja, får komma ihåg att visa det jag tänkte nästa vecka istället. Detta är då ett av de nya lacken som lanserats på Apolosopy, alltså Apoteket Hjärtats egen makeupserie. Detta är det första jag testar, tyvärr är jag inte blown away, även om jag inte tycker de är värdelösa heller. Creamy Mint heter det förresten, som ni ser på flaskan.

3 lager fick det bli för att täcka helt, som ni ser längs kanterna är det inte en så lättmålad formula heller men ändå hyfsad. Tack och lov inte kalkig, konstigt att så många mintgröna lack är kalkiga? Detta var faktiskt helt ok även om det krävde fler lager än normalt. Torktiden var också hyfsat liksom glansen när det torkat.

Tyvärr tycker jag nog att flaskorna samt korken är för kort. Det är lite knepigt att hålla i den helt enkelt.

Har du testat något av Apolosophys produkter? Och vad gillar du detta lacket? Men framförallt, är du med idag?

apolosophy-creamymint-2apolosophy-creamymint-1apolosophy-creamymint-3apolosophy-creamymint-4

36 tankar på “Grön Onsdag: Apolosophy – Creamy Mint

  1. Jag gillar verkligen färgen! Men en kort kork känns ju mindre lockande…
    Jag är med idag med en marble som har både grönt och blått och lite rosa. Hoppas det är okay!

  2. Har inte testat nån av dem, stod och kollade lite häromdan, men ingen färg kändes sådär WOW så jag lät bli, och köpte bara den lilla Decubal mot torra fläckar, som jag gått dit för att köpa :-) Och ja, jag är med idag, med ett födelsedagslack :-) Kram <3

  3. Först kände jag inte igen märket, men när du förklarade att det var apotekets så ramlade poletten ned. Färgen var ju fin men inte i närheten av att vara unik. Det jag blir nyfiken på är hur många ml flaskan är på och dessutom priset, dvs om de vill leka i det dyrare eller billigare skiktet.

    Jag är med i dag också! :)

    1. @Gelic’ nail art, Eller hur, inte ett dugg unik eller ens spännande även om nyansen är fin i sig. Tyvärr fick jag inga prisuppgifter, men tror den är på 7 ml och kostar 39 kr eller nåt sånt därikring.

      Kul att du är med! =)

  4. Har inte sett de där lacken, måste kolla dem. Mintgrönt är fint, jag har nog inte så många av det … :-).

    Jag är med idag, med en mörkare grön.

  5. Det här lacket blev jag inte heller direkt blown away av.. känns som om det finns ett antal liknande på marknaden också. Men formulan, att den inte är kalkig, lät ju visserligen bra..

    Jag är med idag, med ett väldigt kärt och sällsynt lack!

  6. Såg inte ut som ett lack för mig… Jag är med på IG, under #grönonsdag, Rutan S.

  7. Har inte testat märket (har inte varit på Apoteket på evigheter) men får nog göra det. :)
    Jag är med idag!

  8. Fint tycker jag! Men som någon sa, långt ifrån unikt.
    Jag är med idag, med världens finaste lack. Enligt mig då! Pahlish – Still alive. Elins flaska, men jag har köpt eget faktiskt :D Det är så vackert att jag dör.

  9. Ny dyker jag upp lite sent och hänger på igen för en gångs skull! =)
    Jag gillar verkligen färgen på Creamy Mint, men jag är allmänt svag för allt som är mintgrönt! Jag har inte testat något från Apolosophy än, jag får väl se om jag nappar på något när jag har möjlighet att ta en titt på sortimentet.

  10. Jag är med :)

    Gillade färgen du bar, på minde liite om CG ”keep calm, paint on” som jag älskar :) Den är ju dock ljusare.

  11. @Zara TracesOfPolish
    Ursäkta att jag lägger mig i här men kunde inte kommentera på din blogg.
    Jättefint!!!! Fina färger och perfekta ränder!
    Har du sett Colettes – my simple little pleasures? Hon gör massa marbles och har mycket trick att lära ut. Jag har gjort det själv två gånger, roligt men lite för jobbigt, så mycket att städa upp runt naglarna.

Kommentarer är stängda.