IMG_20150627_104754God kväll!

Vilken härlig dag det har varit idag! Antar jag, har inte stuckit ut näsan utanför dörren mer än någon minut på balkongen. Idag blev det en hemmadag med packning av lacken jag sålt – ni vet väl att jag fortfarande säljer i princip alla lack från min samling? – och nu har vi tvättstugan. Dessutom har vi suttit i soffan med ett styck barn vid bröstet tittandes på Rakt in i hjärtat. Har ni sett den serien? Handlar om de barn och hjärtkirurger på avd 67 i Lund där vi var. Vårt rum har vi sett flera gånger men inga bekanta läkare eller sjuksköterskor. Se den på SVT Play!

Nåja, jag trivs rätt bra ändå med mammalivet även om jag önskar jag hade mer energi. Men jag vänjer mig väl. Dags att besöka er igen! Kul att ni var så pass många, känns ju inte aktuellt att ta semester när ni engagerar er! :D

Deltagare Grön Onsdag

  • Ingegerd var först ut idag och visar ett fräscht äppelgrönt lack från Kubiss. Håller med om att siffror är tråkiga men väldigt härlig nyans!
  • Angelicaan har hoppat på en nailart-utmaning och visar en snygg chevron med lack från Nordic Cap och Kleancolor. Snygg kombo!
  • Anna har inspirerats av tetris och nivå 5 idag – hur kommer hon ihåg det? – och det med lack från Depend i olika finishes. Verkligen en härlig kombo och manikyr! Och tack för peppen! <3
  • AnnKicki visar en av IsaDoras klassiker, en av deras sommarpasteller som fortfarande håller. Jättefint!
  • Anne deltar med en av OPIs cola-lack, håller dock med om att det är lite för blekt och färglöst även om nyansen i sig är fin. Kanske ovanpå nåt annat?
  • Pamsan har grävt i en låda på ICA och hittat ett av Sensinitys lack. Jag gillar den här gulgröna nyansen och även skimret i det. Fint!
  • Emelie visar också Smitten idag, ett holo med en sån där mjuk och behaglig gröngrå nyans som jag gillar. Dessutom med regnbågar! Vackert!
  • Lottsky har ett lack från H&M idag med holoduttar från Face Sthlm. Blev en riktigt fin kombo även om H&M-lacket kanske är lite för randigt för min del…
  • Helena visar sina fem gröna favoriter, med lack från China Glaze, Butter London, Liquid Sky, Darling Diva och Zoya. In och kolla, så fina!
  • Sminkan har ett snorgrönt lack på naglarna idag, med lack från Nabi. Ser ju onekligen ut som det bleknat från en lite färgstarkare grön nyans! Fortfarande fint dock!