27 april, 2024

Lackswatchar – Orly och H&M

Slö dag idag, känns som att jag bara har sovit! Men vi har tack vare mamma gått ut med fyra månaders dagstidningar, vi har besökt min kollega Leif och pratat affärsidéer och ja, sovit då. Får ta och göra min skoluppgift imorgon tror jag, för i helgen ska vi packa lack! :D

Apropå lack, jag måste ta och köpa mig lite colorpops – ni vet såna där plastnaglar på en pinne. Blir lite enklare att göra snygga swatchar då! För här kommer några stycken som helt klart kunde vara mycket snyggare!

OrlyPrecisely Poppy på pek- och långfingret, Sea of Light på ring- och lillfingret. På långfingret har jag Matte Top från Orly och på ringfingret For Men från Nubar. Tycker effekten blev större av Nubars, kanske beror det på vilket lack det är under. Som ni ser är det skillnad mellan de två korallacken, Sea of Light är med skimmer och går mot blåa toner, medan Precisely Poppy går mot orange och är helt utan skimmer.

Orly igen, men denna gång It’s up to Blue på alla fingrar på båda händerna. Den ovan hade jag bara för att jämföra färgerna, tog bort det direkt sedan. Det blå lacket är läckert metalliskt och det är ett underbart djup i det. Det är den perfekta blå-turkosa nyansen som inte går åt grönt. Massor med kladd, men det går bort sen när jag pillat lite. Ska ta en dagsljusbild imorgon också.

Slutligen en bild på min stortå, mer än så kommer jag inte visa av mina fula tår i närbild! Detta är H&Ms Hello Kitty-lack, i nyansen Lovely Turquoise. Ett lager, väldigt skirt eller hur?

2 tankar på “Lackswatchar – Orly och H&M

Kommentarer är stängda.