flormar-cw102-201-1

Välkommen till Grön Onsdag! 2 veckor kvar tills jul- och nyårsuppehållet! Är ni med idag? Lägg till din länk före 21 så jag får med dig i sammanfattningen i tid =)

Idag visar jag ett lack som jag verkligen absolut inte tyckte om. Varken färg eller finish tilltalar mig, Flormar – CW102 heter det och kom nog i present nånstans ifrån. Hade det varit liiiite mer grönt eller mindre frostigt hade det funkat. Det här kan vara ett av de fulaste lack jag visat, synd att det skulle vara på Grön Onsdag bara…

2 lager, helt ok formula men lite lång kork att hålla i.

Ingen favorit alltså! Vad tycker du?

flormar-cw102-201-2flormar-cw102-201-3flormar-cw102-201-4

[inlinkz_linkup id=475034 mode=1]

  1. Mjaa inte min kopp te heller, inget fel egentligen på lacket, men jag skulle inte köpa det till mej själv;) Med är jag både idag och nästa, sen är gröningarna slut igen:)

  2. håller med dig, inte riktigt min färg heller.
    nej, är inte med för jag har inte haft färgat lack på naglarna på minst en månad. orken har liksom inte funnits….. har snart jullov, hoppas energin kommer tillbaka då, så mina stackars naglar får lite färg. under tiden tittar jag på dina fina naglar =)

Comments are closed.