Detta är då NfuOh #65. Som någon annan skrev om det: det är verkligen förskräckligt att lacka med! Man får ta ganska flödigt på alla lager för att det inte ska dra med sig färgen och lämna ränder. Men ohh vilket skimmer det är! Det är verkligen ett riktigt regnbågeskimmer som verkligen förtrollar! Men det går inte att fota!

Dessutom var det lätt att få av :D Nu ska jag lacka grönt!

 1. Är det alltså bara just DEN färgen som är så svårlackad?
  Riktigt fint såg det ut iallafall även om man får föreställa sig det fina skimret du beskriver.

  Tinas senaste bloggpost: Slät hy!

 2. Såg en post på MUA häromdagen där en tjej lagt ett lager lack från ChG OMG-kollektionen under för att få lacket att täcka bra ytan att behöva ta så många lager! Kanske värt att testa? Synd att ett så fint lack ska vara så svårmålat! =)

  Lackoholics senaste bloggpost: China Glaze – Ruby Pumps

 3. Ohh vad fint! Håller med om att hololacken var lite svårmålade men jag tyckte att det hjälpte om man lät lagret torka ordentligt innan man la på nytt och sen ta ganska ordentligt med lack på penseln. Det torkar ju riktigt snabbt i alla fall!

  Linas senaste bloggpost: L´Erbolario Ansiktsvatten Kamomill

 4. Svårlackat, ja, men holon är spektakulär! Alla fall i 62:an som jag har nu. Det håller rätt bra också. LAckade om till det onsdags och har trädgårdsarbetat med rensning av rabatter och grusgångar och det ser lika fint ut alla fall. på en enda nagel har det flagat lite. Rätt bra, va!

Comments are closed.