colorclub-beyond-1

Dags för Holofredag igen! Ni besöker väl Kerstin idag, förra veckan hade hon ingen holofredag (snopet!) men vi var några som njöt av regnbågarna ändå.

Förresten, jag har bestämt mig för att skippa årssammanfattningen av nagellack. Jag kan inte plocka ut mina 20 favoriter och att sammanställa alla efter månad… Nej det tar för lång tid och är för mycket arbete. Vill du kolla alla mina inlägg under 2013 är det bara att välja kategorin Nagellack ovan.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

OBS! Jag har nollställt betygen!

Nå, tillbaka till holofredag! Dags äntligen för Beyond från Color Club, ett mycket vackert svart holo. Fortfarande inte helt svart men förmodligen den svartaste som finns med tydliga regnbågar. Ni ser att detta är ett arkivinlägg, lite avis på mina egna naglar här alltså!

Jag har använt två lager här ovanpå Aqua Base, kan tyvärr inte uttala mig om holosjuka men regnbågarna blir starkare. Torkade snabbt och även om regnbågarna inte syns i vanligt dagsljus är det ändå rätt snyggt även utan.

Jag älskar detta! Vad tycker du? Rösta ovan och ge din åsikt bland kommentarerna!

English: Holo friday and Im showing a total gorge from Color Club! Love it!

colorclub-beyond-2colorclub-beyond-5colorclub-beyond-6colorclub-beyond-4colorclub-beyond-3colorclub-beyond-7

Comments are closed.