rescuebeautylounge-360-1

Godmorgon och välkommen till veckans Gröna Onsdag! Var med idag för sjutton, bara att lägga till din länk nedan via inLinkz. Och gärna före 21 som vanligt så jag hinner få med alla bidrag.

Idag vill jag visa er en läckerbit från förr, Rescue Beauty Lounge – 360, eller om den heter 360°? Det är ingen supergrön nyans, utan mer en aquagrön nyans som påminner lite om sjöskum. Fint skimmer i det tycker jag, utan det hade det nog blivit lite platt. Men färgen är riktigt härlig tycker jag, här i direkt solljus. Jag har visat detta förut, kolla här!

Här är det två lager, hyfsad formula och pensel. Snabb torktid har jag för mig.

Vad tycker du om detta? Det kommer vara till salu när min stashlist är öppen igen!

rescuebeautylounge-360-2rescuebeautylounge-360-3rescuebeautylounge-360-4

—♥—

[inlinkz_linkup id=523185 mode=1]

  1. Det är fint lacket, men tror jag sagt det förut att man behöver inte många av den här nyansen. Jag blir liksom mätt på den. Vissa nyanser vill jag ha hur många som helst av, för att jämföra och kolla osv. Men inte denna, även om det är en fin färg och fint skimmer. :P

    Jag är i alla fall också med. Och kör grönt dubbelt upp ;)

    • Nej men eller hur. Kanske är en fin bas för en nailart dock.
      Kul att du är med idag! =)

Comments are closed.