lumene-makeimpact-1

Dags för holofredag igen! Var ett tag sedan jag var med nu, pga bloggstrul och lathet. Men nu är det dags! Besök Kerstin för fler vackra holos idag!

Själv vill jag visa er ett julreafynd som jag inte känt för att använda förrän nu – Lumene – Make Impact. Ett holo i rosa, tyvärr inte med särskilt stark regnbåge utan mest bara scattered holo. Men lite kul ändå att hitta en ”holo” från ett lite mer traditionellt märke som Lumene. Rätt söt rosa också, även om jag kanske tycker den är lite fär ljus. Dessutom är den skittråkig i vanligt dagsljus.

Här är det tre lager, ganska skir men ändå väldigt bra formula. Lättlackat och torkade snabbt.

Ingen jättefavorit, jag föredrar mörkare lack med starkare regnbåge. Men helt ok!

Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Lumene – Make Impact, cute pink scattered holo. Not a favourite but still pretty.

lumene-makeimpact-2lumene-makeimpact-3lumene-makeimpact-4lumene-makeimpact-5lumene-makeimpact-6

Comments are closed.