Hej hallå välkommen till den sista Gröna Onsdagen i maj! I morgon är det redan juni, tänk så fort den här våren gick. Jag hoppas du är med idag och delar med dig av ditt vackra gröna lack? Lägg till dig nedan, gärna före 21 så jag hinner få med dig.

Idag visar jag ett lack som jag naturligtvis
borde ha lack ovanpå ett vitt (eller svart) lack, nämligen Darling Diva – Firefly. Det är inte bara skirt utan det blir uppenbarligen inte så grönt som det ser ut i flaskan. Trist med sådan ”falsk” marknadsföring. Kommer väl få visa detta igen antar jag, med en bas! Men jag godkänner mig själv eftersom glittret är i grönt! Det här lacket är dessutom självlysande i mörkret, kul! Ni ser en suddig bild på den till höger.

4 lager tog jag, men fler hade ju behövts för full opacitet. Tycker det ser helt ok ut ändå, det är rätt coolt även om jag blev besviken på färgen. Med topplack torkade det fort men utan torkade det faktiskt matt och rätt snabbt då också. Ber om ursäkt över suddiga bilder, tror mitt 50mm-objektiv håller på att ge upp :(

Vad tycker du? Lite för gult för att vara snyggt?

 


  1. Sorry men tyckte nog det var snyggare i flaskan, men tur att glittret fanns där iaf, livade upp lite. Fina naglar du fått.

  2. Fulsnyggt lack, härligt! Över vitt eller kanske t o m gult kan det blir hur fint som helst tror jag. Är med idag, och på med solglasögonen, jag visar neon! ^_^

Comments are closed.