3 december, 2023

Grön Onsdag: Diamond Cosmetics – Never So Ever-Green

diamondcosmetics-neversoevergreen-6

Det är onsdag! Tack alla ni som gör mina onsdagar så mycket bättre genom att vara med i Grön Onsdag! Är du med i dag med en grön skönhet? Skriv en kommentar, oavsett om du är med via din egen blogg, instagram eller twitter. Du är så varmt välkommen!

Idag vill jag visa er ett enormt vackert nagellack från Diamond Cosmetics, nämligen olivgröna Never So Ever-Green. Det här mina vänner är så otroligt vackert, det är knappt att bilderna räcker till för att visa det. Fast ni vet ju sedan tidigare att jag gillar gröna nyanser som denna.

Olivgrön alltså med guldskimmer, eller är det kanske snarare lagerbladsgrön? Två lager har jag använt har jag för mig för att få det täckande, inga problem att måla med även om Diamond Cosmetics har en ganska tunn och smal pensel. Men formulan är fortfarande bra på mitt exemplar av detta, vilket jag är väldigt glad för! Måste använda detta igen inom kort.

Vad tycker du om detta? Gillar du knalligare nyanser? Jag kan trösta dig med att jag har hela China Glaze sommarkollektion på väg, med massor med vackra jellies i knalliga färger – varav några är gröna. Så det kommer det också!

Är du med idag? Skriv en kommentar!

Deltagarlista kommer i ett eget inlägg senare ikväll, försök vara med före 22 men hinner du inte så uppdaterar jag listan igen senare.

diamondcosmetics-neversoevergreen-5diamondcosmetics-neversoevergreen-4diamondcosmetics-neversoevergreen-3diamondcosmetics-neversoevergreen-2diamondcosmetics-neversoevergreen-1

37 tankar på “Grön Onsdag: Diamond Cosmetics – Never So Ever-Green

 1. Det här var nog inte riktigt min typ av färg. Skimret är väldigt vackert men själva färgen känns för mig lite konstig.

 2. Det där är verkligen ett superfint lack. Kanske ska återuppliva något av alla fina Diamond Cosmetics jag har liggandes. :)

  Jag är med idag så klart. En knallig sköning som du redan har visat om inte jag minns fel. :D

 3. Jag gillar den färgen. Lite ovanlig, misstänker den överraskar mer i verkligheten också. Snyggt!

  Jag är med, sommarmintgrön, idag!

 4. Sorry för sent svar men har varit i London ett par dagar :)
  Såklart att du får vara med på min pinkthursday fast det inte var helt rosa :)

 5. Snyggt med skimret! Jag är med på Instagram idag, användare Rutan S.

 6. Upptäckte att jag av en slump lagt upp ett grönt lack idag och då vill jag ju inte missa chansen att vara med här för första gången.

Kommentarer är stängda.