Dags för en recension av en bus-produkt som jag gillade förvånansvärt mycket! Kicks Self-Tanning Mousse var namnet.

KicksSelfTanningMousseKicks skickade för några veckor sedan ut ett antal BUS-produkter, däribland denna brun utan sol i mousse-format. Den fungerar som vilken mousse som helst, du skakar och klämmer ut en klutt – direkt på benen eller i handen. Men sedan gäller det att vara snabb, för den torkar galet snabbt. Här måste du stryka och massera snabbt för att få med allting utan att det blir ränder och eländigt.

Det torkar alltså snabbt som tusan, redan efter några minuter är du helt torr och kladdar inte ett dugg. Moussen är färgad, så du ser direkt vart du får färg. Och vilken färg sen – på mig ser det helt naturligt ut, ungefär som det såg ut efter två veckor i Thailand. Det är en härlig, brun nyans som inte ser onaturlig ut ett dugg. Kanterna mot det obehandlade är också naturlig, ser mer ut som vanliga bikini-kanter.

Nackdelen är naturligtvis bruna handflator och ränder om du är slarvig, men är du bara snabb att tvätta händerna eller använder handskar är det inga problem. Jag upplever också att det håller riktigt bra, nu duschar jag ju fortfarande inte så ofta, men två tvättar håller det för åtminstone.

Så här skriver Kicks om sin Self-Tanning Mousse:

En lättapplicerad och fluffig brun-utan-sol mousse som ger huden en omedelbar, naturlig som solbrun ton samtidigt som den bygger upp en färg som varar länge.
Innehåller den aktiva ingrediensen DHA och bara naturliga färgämnen. Self-Tanning Mousse är berikad med vårdande och fuktighetsbevarande ämnen (Glycerin).

I stort är jag otroligt nöjd med denna, bästa resultatet jag sett efter en applicering och också den med minst doft. Ibland är det skönt att slippa de här busprodukterna som ska byggas upp, men som ändå inte blir superbrun på en gång!

Like på denna alltså!

English: Review of Kicks Self-Tanning Mousse. Pretty good self tanner with a quick drying mousse formula.

Produkt: Kicks Self-Tanning Mousse
Betyg: 4 av 5
Pris: 129 kr
Köpa igen: Ja
Inköpsställe: Kicks