tors-1911-1Som jag skrev i morse, herregud vad ont jag hade. Jag hade väldigt svårt att somna inatt, eftersom jag hade ont i ryggen (kunde inte ligga på rygg), ont i axlarna (kunde inte ligga på mage och med armarna över huvudet eller på sidan) och ont i benen. Så det var minst sagt ett mirakel att jag faktiskt fick sova några timmar. Efter 2 Ipren gjorde det dock mindre ont i kroppen och det gick bra att jobba idag.

Dagens är helt misslyckad, jag skulle inte dra på med en massa ljusbrun skugga upp till ögonbrynet. Men det är iaf samma gyllenbruna skugga som häromdagen, den från Too Faced som blivit helt mosad. Jag använde också en skugga från Everyday Minerals som heter Cypress samt Mac-pigmentet Vanilla (som jag borde beställa i full size) samt som vanligt svart gelliner från Face.

tors-1911-2tors-1911-3tors-1911-4

Comments are closed.