Idag är det tredje dagen på Sminkans planetvecka och jag hänger kvar fortfarande! Idag är det Jupiter, vårt solsystems största planet. Jag hade kanske inte direkt kopplat Jupiter till blått, jag tänkte mer Neptunus när jag sminka mig. Men det funkar det här med.

Idag provade jag så crease cut för första gången. Crease cut innebär att man använder en tejp som ger skarpa linjer (eller heter det nåt annat, ni som vet?). Jag har alltså aldrig gjort det förut och det syns, hehe. Visst blev det ändå bra, men det läckte en del skugga under tejpen samt att det blev olika vinkel på ögonen. Nåja, det blev ok.

Jag använde min Manlypalett, nr 01 som har en massa blå och lila skuggor. Jag började därför med att grunda med Dignity från Face över hela ögonlocket. I den inre ögonvrån en babyblå skugga upp mot mitten. I den yttre, mot tejpen då alltså, tog jag en mörkblå skugga som jag arbetade in ordentligt mot tejpen och in mot mitten. Därefter tog jag en av de blålilafläckiga skuggorna mot tejpen. Det syns tyvärr inte så bra på bilderna hur mycket nyanser det är, men jag älskar verkligen den här paletten!

Gah så ojämnt det är!
Gah så ojämnt det är! Så synd, får tejpa båda på samma gång nästa gång…

Sedan var jag tvungen att springa så det fick bli som det blev! Fierce! Stora bilden på mig blev helkass, såg helt keff ut! Så jag lägger inte upp någon idag.

  1. Skitsnygg sminkning och du fick otroligt blå ögon i den också!
    Paletten verkar hur toppen som helst, är otroligt sugen på att skaffa en, men måste ju ha jobb först men den som väntar på något gott…Hoppas jag

    Linas senaste bloggpost: Jag vann Sex on the Beach!

Comments are closed.