tors-0801-1

Hallå! Hann inte få upp denna tidigare, eller orkade inte snarare… Tar på krafterna att jobba och vara gravid, speciellt när det gör ont överallt.

Detta är verkligen enkelt, lila skugga från L’Oreal. Hinner inte skriva så mycket, ska åka till Stockholm ikväll och måste packa och så. Imorgon ska jag vara med på mitt första Daisy Beauty-event ever! Kul! Mässa hela dagen med 100 skönhetsbloggare och journalister. Undrar om min introverta sida kommer vara utsjasad imorgon?

Dessutom ska jag bo hemma hos Suzanne, hon som föder upp min lilla Soto! Så henne ska jag också träffai kväll! Wiee!!

tors-0801-2

Produktlista

Hud
Foundation: Apolosophy CC Cream
Rouge: Mac Ombre

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: L’Oreal.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: Clinique Eyebrow Pencil
Eyeliner: BareMinerals Around the clock – 8 PM.

Läppar: Rimmel

Attityd: Osövd. Vaknade kl 4… :/