tors-1311-1

Torsdagsmejken, som blev betydligt knalligare än min onsdagsmejk ni fick se igår!

Här har jag använt skuggor från Make Up Store, två cybershadows och 1 dust. Först grundade jag med gröna Jelly över hela ögonlocket, i den inre ögonvrån neongröna Neo (tror den heter så) och därefter dusten Hectic i den yttre ögonvrån och under ögat. Ser mer kladdigt ut än jag tänkt, framförallt med den svarta kajalen under ögat. Skulle ju naturligtvis lagt den på vattenlinjen för snyggast resultat.

Annars inga konstigheter eller märkvärdigheter.

tors-1311-2tors-1311-3

Produktlista

Hud
Foundation: Apolosophy CC Cream
Rouge: Mac Ombre Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store – cybershadow – Neo och Jelly. Dust – Hectic.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: Clinique Eyebrow Pencil
Eyeliner: BareMinerals Around the clock – 8 PM.

Läppar: Apolosophy Josephine

Attityd: Naaaackspärr! Ugh!

  1. Älskar det! Jag önskar jag hade tiden och orken och platsen att sitta och leka med alla mina ögonskuggor. Men Karin det är kärlek på detta iaf!

Comments are closed.