ons-2011-1

 

Hemma på lunch och passar på att lägga upp gårdagens mejk! Regnar som tusan idag men annars går det smidigt. Inga problem med mitt knä, otroligt skönt att det inte bråkar med mig.

Men detta är gårdagens mejk och jag har använt en palett jag fått av Titti! Den kommer från Nyx och heter The Runway Palette tror jag. Eller Runway Collection? Nå, det är en palett med ganska skimriga skuggor i blått och grått bland annat. Ganska hårda skuggor men ändå relativt lättarbetade. Jag har använt en ljust grå silverskugga i den inre ögonvrån samt en mörkare grå i den yttre. Sedan har jag tagit en mörkblå skugga i den yttre och under ögat. Roligt med en fin sotning en vanlig grå novemberdag.

I övrigt inte så mycket att orda om min mejk. Den piggade upp i höstrusket och jag kände mig väldigt snygg när jag såg mig i hisspeglarna!

ons-2011-3ons-2011-2

Produktlista

Hud
Foundation: Oriflame Foundation + Clinique Stay Matte (något för mörk)
Rouge: Mua Mosaic Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Nyx – The Runway Collection.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: Make Up Store – Deadly.
Kajal: Revlon Black Kohl

Läppar: Face Stockholm – Jasmine

Attityd: Ut i dimman ska vi gå!

  1. Så snygg sminkning! Blev väldigt inspirerad, önskar att jag själv kunde ådstakomma något liknande, men misslyckas alltid med ögonskuggor XD

Comments are closed.